Árak, túraidőpontok

A kabinbérleti díjak forintban vannak megadva, melyek az itt felsorolt ingyenes szolgáltatásokat is tartalmazzák: útiköltséget, gépkocsi parkolást a kikötőben, a báziskikötő kikötői díját, a hajó üzemanyagköltségét, a hajó takarítási díját, helyi idegenforgalmi adót, az ágyneműt, wi-fi internetet, SUP (stand up paddle) használatot, gumitestű motorcsónakot üzemanyaggal.

A részvételi díj nem tartalmazza az étkezést és a bázis kikötőn kívüli kikötések díjait. Öblökben a kikötés ingyenes, kikötőben bóján állva 3 000-3 300 Ft /fő, partfalra állva 4 000-4 300 Ft /fő.

A hajón felszerelt konyha található gáztűzhellyel, hűtőszekrénnyel.

Utazás klimatizált 9 személyes mikrobusszal. A buszban és a hajón USB aljzatok álnak rendelkezésre a telefonok töltéséhez.

2023.01.01-től a határellenőrzés megszűnt, viszont Horvátországba érvényes személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel utazhatunk!

 

Az alábbi táblázatok tartalmazzák a 2024-es szezonra vonatkozó túraidőpontokat és az egy főre eső részvételi díjakat:

A foglalások állása, (az aktuális szabad helyek és időpontok) naprakészen követhetők  facebook oldalunkon

Májusi túraidőpontokJúniusi túraidőpontokJúniusi túraidőpontokJúniusi túraidőpontokJúniusi túraidőpontokJúniusi túraidőpontok

Facebook

A szabad helyeket a facebook oldalunkon tudod naprakészen követni!Copyright© Vitorlástúrák az Adrián • www.adriavitorlazas.hu • Facebook: www.facebook.com/vitorlasturakazadrian
Hegyi Tibor: Telefon +36 30 9716 663 • E-mail: adriavitorlazasinfo@gmail.comAdatvédelmi tájékoztató
Designed: Mihalec Hedvig 2020.