Vendégkönyv

Baranyai Gergely profilképe, A képen a következők lehetnek: 1 személy

Gyöngyi Ambrus

2020. július 31.

Fantasztikus 4 napot töltöttünk a Cassiopeia fedélzetén. Elmondhatatlan amit átéltünk. Csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy menjen és bátran próbálja ki, a legjobb kezekben lesz. Első vitorlástúrám volt, de nem az utolsó az biztos. ✌🏻🍒❤️


Baranyai Gergely profilképe, A képen a következők lehetnek: 1 személy

Judit Juhász

2020. július 19.

Tibor nagyszerű ember és nagyszerű kapitány; felkészült, komoly helyismerete van. Csodás helyekre vitt bennünket. Szívesen megyünk vele máskor is.


Baranyai Gergely profilképe, A képen a következők lehetnek: 1 személy

Baranyai Gergely

2019. június 27.

Minden túlzás nélkül annyit jegyeznék itt meg, hogy egy életre szóló élménnyel lettünk gazdagabbak!! Hegyi Tibor, mindamellett, hogy kiváló és profi kapitány, végtelen rugalmasságával és közvetlenségével nagyon hamar belopta magát a társaság szívébe! A 4 napot teljesen kimaxoltuk! Az elhagyatott öblöktől, a várromon keresztül, a delfineken át, volt vadregényes sütögetés, búvárkodás, "árbóc mászás", étterem, naplemente, napfelkelte, varázslatosan csillagos égbolt, és persze végig önfeledt hangulat! Ha mégis muszáj lenne kiemelni valami negatívat, akkor az csak az lenne, hogy haza kellett jönnünk... Ezúton is köszönünk mindent, ezt a pár napot sosem fogjuk elfelejteni! :)


Irén Nemes profilképe, A képen a következők lehetnek: Irén Nemes, mosolyog

Irén Nemes

2019. június 13.

Szerencsésnek érzem magam, hogy megláttam Tibor hirdetését és részvehettem ezen a csodálatos katamarántúrán!Mindenkinek csak ajánlani tudom! Én ugyan egyedül jelentkeztem, de egy klassz csapattal, új barátokkal tértem haza. Jól szervezett 4 napos túrába rengeteg élmény belefért: vacsora a nyílt vizen a naplementében, gyönyörű azúr kék csendes öblökben éjszakáztunk, a nyílt hűs tengerben fürödtünk, kis halászfaluban tengeri finomságokat ettünk, tengeri csillagot láttunk és fogtunk kézben, árbocra felhúzva a tengert csodáltuk...megfeszített vitorlákkal suhantunk a vizen, részt vettünk a hajó kormányzásában, vitorlahúzásba, horgonyzásban... Tibor szakértelme mellett végig biztonságban éreztem magam. Köszönöm Tibor és biztosan újra megyek!


Mária Erdei FB profilképe

Mária Erdei

2019. május 24.

Négy felejthetetlen napot töltöttünk Tibor társaságában a múlt héten az Adrián egy vitorlástúrán.

Ugyan az idő nem volt túl kegyes hozzánk, de nekivágtunk Primosten melletti kikötőből, hogy megtapasztaljuk a vitorlázást. A katamaránt délután tudtuk elfoglalni. A hajó a tájékoztatólevélben, melyet Tibor az utazás előtt megküldött a részünkre, a leírtakkal teljesen összhangban volt, se jobbra se rosszabbra ne számítsatok. Szokásunkhoz híven mi megint, mint minden utazásunk alkalmával, túlpakoltuk magunkat, két nagy bőrönddel érkeztünk, de ennek ellenére a kabinunk nem bizonyult kicsinek, elfértünk mi is meg a ruháink is bőven.

A kihajózáskor az idő nem volt túl barátságos hozzánk, 80 km/h szél, szakadó eső, számomra hatalmas hullámok. Meg kell jegyeznem, hogy egy pillanatig sem volt egy szemernyi kétségünk sem Tibor hozzáértéséhez, a katamaránt még ebben a helyzetben is úgy irányította és kezelte, mintha a legkedvezőbb időjárási viszonyok között ringatóznánk a nyugodt vízen, a hajónak nem volt választása, arra ment amerre a kapitány akarta.

Az első este egy csendes öbölben kötöttünk ki, ezt követte az első közös vacsora, az otthonról hozott élelemmel. A szalon jól felszerelt, található benne hűtő, fagyasztó, mosogató, sütő, sőt vízforraló.... szinte minden, ami egy konyha alapvető felszereltsége.

A társaság fantasztikus volt, igaz kis csapattá álltunk össze. A mai napig többekkel tartjuk a kapcsolatot.

A második napon kegyesebb volt az időjárás, még a napot is láttuk egy egy pillanatra a felhők mögött, amikből az eső nem akart szűnni.

Tibor nagyon ért hozzá, hogy ne csak a szép partokat, eldugott öblöket mutassa meg nekünk, hanem bizton állíthatom, hogy a delfinekkel is szoros barátságot ápol, mert az út során kétszer is csapatokban mellettünk úsztak és hancúroztak a vízben, többünknek életre szóló élményt adva. Remélem a jó barátság közte és a delfinek között sokáig megmarad, mert e miatt az élmény miatt is döntöttünk úgy, hogy ezt az utat majd meg kell ismételni.

Arról is szót kell ejtenünk, hogy a legjobb éttermeket ismeri a környéken, ahová minket is az út során elkalauzolt, a helyi jellegzetes ételek mellett hagyományos fogásokat is fogyaszthattunk. Nagyon jól ismeri a helyi viszonyokat, a helyi nevezetességeket, a legjobb kilátóhelyeket, ahonnan csodás fotókat készítettünk, szinte idegenvezetőként is segített minket. Sok olyan információt hallottunk tőle, amiről eddig fogalmunk sem volt az Adriával kapcsolatban.

A vitorlázás alapismereteit is megtanította nekünk az út során, jobb csapás, bal csapás, melyik hajónak mikor van elsőbbsége a vízen. Akiknek kedve volt hozzá, a kormányt is megragadhatta. Tolongtak a jelentkezők.

Mi szeptemberben újra neki vágunk az útnak Tiborral.

Mindenkinek, aki meg szeretné tapasztalni a vitorlázás felejthetetlen élményét, annak teljes szívből tudjuk ajánlani az általa szervezett vitorlástúrákat.


Erika Deli FB profilképe

Erika Deli

2019. május 1.

Fantasztikus tengeri vitorlázáson vehettünk részt. Tibi rendkívül kedves és figyelmes kapitány, könnyen megtaláltuk vele a közös hangot. A környéket nagyon jól ismeri, így minden nap több opció közül választhattunk.

Köszönjük az élményt, remélem még vitorlázunk együtt!


Csaba Kunsayi FB profilképe

Csaba Kunsay

2019. május 1.

Szenzációs 4 napot töltöttünk az Adrián. Tibor segítségével és felügyelete alatt csiszolhattuk vitorlás tudásunkat, és ismerkedhettünk meg a tengeri vitorlázással. Reggeltől esig vitorláztunk, csodálatos kis szigeteket, öblöket látogattunk meg. Biztosan részt veszünk még ilyen túrán.


Tamás Szalontaii FB profilképe

Tamás Szalontai

2018. október 7.

Tibor nagyon jól tudta összehangolni csapat tagjainak eltérő igényeit. Összesen kilencen voltunk a hajón, és természetes, hogy mindenki mást vár egy ilyen túrától. A kapitánynak köszönhetően, szerintem úgy tértünk haza hogy mindenki azt kapta amiért részt szeretett volna venni a túrán.


Pere Szabó Sarolta FB profilképe

Pere-Szabó Sarolta

2018. szeptember 27.

Első vitorlás élményem volt de ennél jobb nem is lehetett volna. Nagyon jó csapat jött össze hihetetlenül jól éreztük magunkat. Jövőre remélem találkozunk! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Köszönjük Tibi az élményt!


Mária Erdei FB profilképe

További kedveléseket, ajánlásokat lásd a Facebook oldalunkon »


 Copyright© Vitorlástúrák az Adrián • www.adriavitorlazas.hu • Facebook: www.facebook.com/vitorlasturakazadrian
Hegyi Tibor: Telefon +36 30 9716 663 • E-mail: hegyitib@gmail.com • Adatvédelmi tájékoztató
Designed: Mihalec Hedvig 2020.